Ytjordvärme

Jordvärme

Här kommer energin från den under sommarhalvåret uppvärmda jorden. Kollektorer med köldbärande vätska grävs ner. Dessa samlar upp den energi som finns lagrad i marken och som i värmepumpen omvandlas till värme.

Prestanda – värmepumpar »


Enkelt att sköta

Värmepumpen styrs av en reglercentral som vid installationen justeras in efter husets behov. Om något behöver finjusteras gör man det genom att trycka +
eller -. Ett mycket enkelt och bekvämt handhavande.

Besök som värmer

Som du ser finns inga egentliga begränsningar för värmepumpens möjligheter. Däremot kräver varje hus sin egen smarta lösning. När vi besöker dig, ser vi därför gemensamt över de naturliga förutsättningarna och gör upp en kostnadskalkyl som bygger på dina behov.

Ekonomiska och miljövänliga värmesystem

Trygghet är också en varm känsla. En värmepump arbetar med naturen, inte mot. En värmepump använder naturens egna resurser och ger inte farliga utsläpp. Genom att välja en värmepump från AB Kyl & Värmepumpar får du ett pålitligt, driftsäkert och ekonomiskt värmesystem!

Värmepumpsinstallation

Förutom att vi gör en personlig kostnadskalkyl som utgår från dina behov och förutsättningar, får du också tryggheten i vår långa erfarenhet av värmepumpsinstallationer.

Vi utför främst arbeten på följande orter:

Jönköping, Bankeryd, Habo, Mullsjö, Tidaholm, Hjo, Tenhult, Lekeryd, Vaggeryd, Skillingaryd, Värnamo, Gränna, Nässjö, Falköping, Ulricehamn, Borås och Göteborgsregionen.

Välkommen!

Vill du boka kostnadsfritt hembesök eller
bara prata värmepumpar?

Fyll i formuläret så ringer vi upp!

 

Ditt namn

Telefonnummer

Din e-post

Ärende